MOUTHACID GEL

MOUTHACID 2IN1 GEL

Samenstelling

Natriumbicarbonaat en calciumcarbonaat zorgen voor een onmiddellijke neutralisatie van de zuren.
Xylitol, een suikervervanger, die bij voorkeur opgenomen wordt door bacteriën met het specifieke voordeel dat deze hierbij geen zuren meer produceren. Het stimuleert eveneens de speekselsecretie.
Door de toevoeging van fluor zijn de tanden beter bestand tegen zowel directe als indirecte zuuraanvallen.

Gebruik

10ml MOUTHACID 2IN1 GEL verspreidt men met de tong rond alle tanden. Bij mensen die niet zelfstandig kunnen spoelen, kan men 10ml gel aanbrengen door middel van een wattengaas.

Men laat de MOUTHACID 2IN1 GEL gedurende 1 minuut inwerken. Vervolgens spuwt men de Gel uit of wordt deze met een wattengaas verwijderd. Afhankelijk van het risicoprofiel wordt het aantal toedieningsmomenten bepaald.

MOUTHACID TANDPASTA

MOUTHACID TANDPASTA

Samenstelling

Onze tandpasta is uniek door de afwezigheid van limoneen (dat in vele mondverzorgingsproducten zit), waardoor allergische reacties tot een minimum worden beperkt. Toch behoudt MOUTHACID TANDPASTA zijn verfrissende eigenschappen. Bevat calciumcarbonaat en natriumfluoride als actieve bestanddelen ter bescherming van de tanden.

Gebruik

Poets je tanden grondig vlak vóór het slapengaan.
Gebruik eerst interdentale borstels of flosdraad zonder tandpasta om de ruimtes tussen de tanden te reinigen.

Breng vervolgens MOUTHACID TANDPASTA aan op je tandenborstel en poets volgens het principe van de 3 B’s (binnen-,buiten- en bovenoppervlakken) gedurende 2 minuten.

MOUTHACID MONDSPOELMIDDEL

MOUTHACID MONDSPOELMIDDEL

In ontwikkeling